Mobilker Team Kft.

- A Magyar Telekom hivatalos partnere- karrierlehetőségei 

 
MENÜ

Ügynökhálózat

mo_t.jpg

Cégünk egész Budapest, Pest-megye területén, és Észak-Magyarországon üzemeltet egy ügyfélkapcsolati hálózatot, aminek fő feladata a Magyar Telekom összes ügyfelének személyes felkeresése, a 44 kistérség és Budapest telekommunikációs menedzselése, vagyis a helyi viszonyok, konkurenciák és lehetőségek figyelembe vételével egy nagyon komoly igény alapú keresztértékesítés és tanácsadás.

 

Kollégáink 2015-től kezdődően alap + jutalékos rendszerben dolgozhatnak, amihez a Magyar Telekom Nyrt. folyamatosan újabb és újabb projekteket, ösztönzőrendszert és fejlődési lehetőségeket biztosít.

 

Ebben a különleges feladatban két szakma találkozik. Az egyik a telekommunikáció, ami folyamatosan fejlődik, a másik az értékesítés.

Mindkét szakmát tanítjuk, de lehetőleg gyakorlattal rendelkező jelölteket várunk.

A munkavégzés céges VIP SIM kártya támogatással, csapatmunkában történik. 

A feladatkör előnyei:

Kötetlen munkaidő, egyedi képességek, kompetenciák alapján kialakított terület,
kizárólagosság, meglévő ügyfélkör, nincs felső jövedelem korlát, stabil cégháttér, piacképes, illetve piacvezető termékkör, hatékony támogatási rendszer, változatos kihívások, feladatok és CSAPAT, a szó legjobb értelmében.

Naponta új emberekkel lehet megismerkedni.

A feladatkör kihívásai:

Folyamatosan fejlődő termékkör, változó akciók, nyomtatványok, eszközök, vagyis állandó tanulást, fejlődő képességet és csapatmunkát igénylő feladatok, változó piaci helyzetből adódó kihívások, valamint a rendszerek, technológiák bonyolultságából adódó esetleges adminisztratív és műszaki problémák.

 


 

HIRDETÉSEINK:

Telekommunikációs tanácsadó (lakossági/Soho) és csoportvezető     

Értékesítő / Üzletkötő    

SOHO ügyfélmenedzser és tanácsadó  

Telekommunikációs tanácsadó    

 VENDÉGKÖNYV

 


 

 

 • Projekt indító
  2015-07-16 09:52:09

  A sikeres májusi állásbörzék után, most saját irodánkban tartunk a Telekom fejlesztési projektjéhez kapcsolódó tájékoztatót.

  A résztvevők leginkább azok a pályázók, akik már korábban jelentkeztek valamelyik hirdetésre és számukra ez már a második, harmadik forduló.

  A kedvező irányba megváltozott elindulási, betanulási feltételek, most egy komolyabb létszámbővítést tesznek lehetővé, de a felvehető létszám így is korlátozott.

   

 • Szuperzöld díj
  2014-09-11 15:05:10

  Szuperzöld díj

  Idén nyolcadszor adjuk át a legkivállóbb értékesítőnek járó szuperzöld vándor díjat, aminek készpénz vonzata egyre nő.

 • Budapest és Pest megye
  2014-05-23 11:11:21

  Legújabb projektünk keretében a Magyar Telekom lakossági és vállalati illetve vállalkozói ügyfeleinek keztelését kiterjesztjük a budapesti és a Pest megyei ügyfélkörre. Új budapesti irodánkhoz kapcsolódóan megkezdtük egy tanácsadói csoport felállítását.

 • S-ből Team és Park Mobil
  2013-09-10 13:12:38

  Cégnevünk 2013. szeptember 1-ével Mobilker-S Kft-ről Mobilker Team Kft-re változott. Tevékenységünk kiegészült, így a cégcsoport az értékesítés támogatásban szerzett tapasztalatát már külön vállalkozásban is kamatoztatja. Alkalmazásokat, vállalatirányítási rendszert és marketing támogató szoftvereket fejlesztünk Park Mobil Bt. cégnév alatt

 • IP TV - digitális átállás
  2013-07-05 11:11:01

   Digitális átállás

  Tanácsadóink családi HD csomaggal, HBO GO és más extra ajánlattal fűszerezett kedvező lehetőségeket kínálnak a jelenleg analóg szolgáltatást használó ügyfeleink részére.

 • Megújult arculattal
  2012-08-13 17:02:16

   

  A Mobilkor online új köntösben, megújult, még áttekinthetőbb formavilággal segít eligazodni az egyre több mobil gyártó és készülék között.

 • Energia
  2012-04-05 20:09:53

  2012. áprilisától az országos kiterjesztésű energia projektből cégünk igen komoly falatot, egész Észak-Magyarország áram és földgázszolgáltatását kapta.

  A komoly karrier lehetőségeket is rejtő projekt alapjául a közel két évtizedes értékesítői és értékesítő képzési gyakorlat szolgál.

 • Legszebb mobil szavazás
  2011-10-20 13:43:38

  Toplista, mobilkortörténet, hírek...

  www.mobilkor.hu

 • Mobilkor Online
  2010-12-15 23:10:10

  Új formában jelentkezik cégünk mobilkommunikációs magazinja, a Mobilkor.

  Az eddigi honlap teljesen megváltozott, és a korábban csak a nyomtatott magazinra jellemző, áttekinthető, és igényes grafikai megoldásokat felvonultató formát öltött.

  www.mobilkor.hu

Szavazás

Milyen jellegű munkát keresel?
Üzletkötő
Bolti értékesítő
Adminisztrátor
Informatikus
Középvezető
Nem keresek munkát
Asztali nézet