Mobilker Team Kft.

- A Magyar Telekom hivatalos partnere- karrierlehetőségei 

 
MENÜ

Mit nyújtunk?

Piacképes termék
A Magyar Telekom az országban egyedülálló módon egyszerre forgalmaz vezetékes- és moblkommunikációs termékek és szolgáltatások mellett energia szolgáltatást is.

Ügyfél
Minden értékesítési csatornán meglévő, stabil ügyfélkörrel rendelkezünk. Fő cél a megtartás mellett, a magasszintű szakmai tanácsadás, személyre szóló szolgáltatási csomagok kialakítása.

Cégháttér
Minden, ami anno Matáv, Axeleo, Westel, T-Com stb. volt, vagyis Magyar Telekom név alatt fut, beleértve a cég kenesei konferencia hotelét, valamint a Mobilker-S Kft. üzleteit, irodáit, a kollégák és a munkafolyamatok hátterét jelentik.

Szaktudás, képzés
Nagyon magas szintű, folyamatos termék és folyamat oktatás, részint a Telekom szervezésében, részint saját belső szemináriumi és on-line képzési rendszerünkön keresztül

Ösztönző rendszer
Azok számára, akik egy nyugodt, csendes állást keresnek, motivációs rendszerünk nem lehet kielégítő. A kihívásokat, fejlődési lehetőséget, kreativitást keresők számára viszont komoly karrier lehetőséget kínálunk.

Eszközök
Célunk, hogy akármelyik feladatkörben kezd el dolgozni egy új kolléga, 1-2 hónapon belül minden eszközt, szakudást, folyamatismeretet megkapjon a folyamatos, magasszintű csapatmunkához.

Lendületes csapat

A karrier lehetőség nálunk nem egy előre meghatározott ranglétra végig járását jelenti, hanem minden feladatra igyekszünk olyan kvalitásokat keresni, akik nem csak egy minimális elvárásnak akarnak megfelelni, hanem folyamatosan keresik miben lehetnek többek, jobbak, eredményesebbek, mint az átlag. Figyeljük milyen újabb cégfeladattal bízhatunk meg valakit, és az extra feladatok ellátásának minősége alapján adunk újabb munkakört, felelősséget és az azzal járó juttatásokat.

 

VENDÉGKÖNYV

 


 

 • Projekt indító
  2015-07-16 09:52:09

  A sikeres májusi állásbörzék után, most saját irodánkban tartunk a Telekom fejlesztési projektjéhez kapcsolódó tájékoztatót.

  A résztvevők leginkább azok a pályázók, akik már korábban jelentkeztek valamelyik hirdetésre és számukra ez már a második, harmadik forduló.

  A kedvező irányba megváltozott elindulási, betanulási feltételek, most egy komolyabb létszámbővítést tesznek lehetővé, de a felvehető létszám így is korlátozott.

   

 • Szuperzöld díj
  2014-09-11 15:05:10

  Szuperzöld díj

  Idén nyolcadszor adjuk át a legkivállóbb értékesítőnek járó szuperzöld vándor díjat, aminek készpénz vonzata egyre nő.

 • Budapest és Pest megye
  2014-05-23 11:11:21

  Legújabb projektünk keretében a Magyar Telekom lakossági és vállalati illetve vállalkozói ügyfeleinek keztelését kiterjesztjük a budapesti és a Pest megyei ügyfélkörre. Új budapesti irodánkhoz kapcsolódóan megkezdtük egy tanácsadói csoport felállítását.

 • S-ből Team és Park Mobil
  2013-09-10 13:12:38

  Cégnevünk 2013. szeptember 1-ével Mobilker-S Kft-ről Mobilker Team Kft-re változott. Tevékenységünk kiegészült, így a cégcsoport az értékesítés támogatásban szerzett tapasztalatát már külön vállalkozásban is kamatoztatja. Alkalmazásokat, vállalatirányítási rendszert és marketing támogató szoftvereket fejlesztünk Park Mobil Bt. cégnév alatt

 • IP TV - digitális átállás
  2013-07-05 11:11:01

   Digitális átállás

  Tanácsadóink családi HD csomaggal, HBO GO és más extra ajánlattal fűszerezett kedvező lehetőségeket kínálnak a jelenleg analóg szolgáltatást használó ügyfeleink részére.

 • Megújult arculattal
  2012-08-13 17:02:16

   

  A Mobilkor online új köntösben, megújult, még áttekinthetőbb formavilággal segít eligazodni az egyre több mobil gyártó és készülék között.

 • Energia
  2012-04-05 20:09:53

  2012. áprilisától az országos kiterjesztésű energia projektből cégünk igen komoly falatot, egész Észak-Magyarország áram és földgázszolgáltatását kapta.

  A komoly karrier lehetőségeket is rejtő projekt alapjául a közel két évtizedes értékesítői és értékesítő képzési gyakorlat szolgál.

 • Legszebb mobil szavazás
  2011-10-20 13:43:38

  Toplista, mobilkortörténet, hírek...

  www.mobilkor.hu

 • Mobilkor Online
  2010-12-15 23:10:10

  Új formában jelentkezik cégünk mobilkommunikációs magazinja, a Mobilkor.

  Az eddigi honlap teljesen megváltozott, és a korábban csak a nyomtatott magazinra jellemző, áttekinthető, és igényes grafikai megoldásokat felvonultató formát öltött.

  www.mobilkor.hu

Szavazás

Milyen jellegű munkát keresel?
Üzletkötő
Bolti értékesítő
Adminisztrátor
Informatikus
Középvezető
Nem keresek munkát
Asztali nézet