Mobilker Team Kft.

- A Magyar Telekom hivatalos partnere- karrierlehetőségei 

 
MENÜ

Értékesítési vezető asszisztens

Miskolc

Frissítve 2014.03.18.

mobilkers.jpgÜzlethálózat vezetőnk mellé keresünk asszisztens kollégát.

A feladat: Üzleteinkben a Magyar Telekom által elvárt minőségi és műszaki színvonal, marketing anyagok, meglétének ellenőrzése, az elvárt működési feltételek biztosítása, levelezés nyomon követése, adminisztrációs feladatok

A kiválasztás szempontjai:

Közép fokú végzettség, precizitás, műszaki érzék és szervező készség, kapcsolatteremtő és kommunikációs készség, önbizalom, határozottság, eredményorientáltság és kitartás.

Amit biztosítunk: stabil cégháttér, lendületes csapat.

Olyan lendületes, gyakorlatias, jó szervezőképességű kollégát keresünk, akik a felmerülő műszaki problémákat, gyorsan és hatékonyan el tudja hárítani, a javításokat, szükséges szerelési anyagokat árajánlatok kérése után meg tudja rendelni.
(Festés, karbantartás, lámpatestek, nyomtatványok, kirakati matricák)

Ezzel párhutamosan figyelemmel tudja kísérni a levelezést, gondoskodni tud arról, hogy üzletünk az ellenőrzési listák alapján az összes szempontnak megfeleljen. Ugyan akkor besegít a cég logisztikai és adminisztratív feladatainak szervezésében lebonyolításában.

Fényképes önéletrajzokat várunk.

Jelentkezz!

30/ 269 6900 – oneletrajz@mobilkerteam.hu

 

 

 

 • Projekt indító
  2015-07-16 09:52:09

  A sikeres májusi állásbörzék után, most saját irodánkban tartunk a Telekom fejlesztési projektjéhez kapcsolódó tájékoztatót.

  A résztvevők leginkább azok a pályázók, akik már korábban jelentkeztek valamelyik hirdetésre és számukra ez már a második, harmadik forduló.

  A kedvező irányba megváltozott elindulási, betanulási feltételek, most egy komolyabb létszámbővítést tesznek lehetővé, de a felvehető létszám így is korlátozott.

   

 • Szuperzöld díj
  2014-09-11 15:05:10

  Szuperzöld díj

  Idén nyolcadszor adjuk át a legkivállóbb értékesítőnek járó szuperzöld vándor díjat, aminek készpénz vonzata egyre nő.

 • Budapest és Pest megye
  2014-05-23 11:11:21

  Legújabb projektünk keretében a Magyar Telekom lakossági és vállalati illetve vállalkozói ügyfeleinek keztelését kiterjesztjük a budapesti és a Pest megyei ügyfélkörre. Új budapesti irodánkhoz kapcsolódóan megkezdtük egy tanácsadói csoport felállítását.

 • S-ből Team és Park Mobil
  2013-09-10 13:12:38

  Cégnevünk 2013. szeptember 1-ével Mobilker-S Kft-ről Mobilker Team Kft-re változott. Tevékenységünk kiegészült, így a cégcsoport az értékesítés támogatásban szerzett tapasztalatát már külön vállalkozásban is kamatoztatja. Alkalmazásokat, vállalatirányítási rendszert és marketing támogató szoftvereket fejlesztünk Park Mobil Bt. cégnév alatt

 • IP TV - digitális átállás
  2013-07-05 11:11:01

   Digitális átállás

  Tanácsadóink családi HD csomaggal, HBO GO és más extra ajánlattal fűszerezett kedvező lehetőségeket kínálnak a jelenleg analóg szolgáltatást használó ügyfeleink részére.

 • Megújult arculattal
  2012-08-13 17:02:16

   

  A Mobilkor online új köntösben, megújult, még áttekinthetőbb formavilággal segít eligazodni az egyre több mobil gyártó és készülék között.

 • Energia
  2012-04-05 20:09:53

  2012. áprilisától az országos kiterjesztésű energia projektből cégünk igen komoly falatot, egész Észak-Magyarország áram és földgázszolgáltatását kapta.

  A komoly karrier lehetőségeket is rejtő projekt alapjául a közel két évtizedes értékesítői és értékesítő képzési gyakorlat szolgál.

 • Legszebb mobil szavazás
  2011-10-20 13:43:38

  Toplista, mobilkortörténet, hírek...

  www.mobilkor.hu

 • Mobilkor Online
  2010-12-15 23:10:10

  Új formában jelentkezik cégünk mobilkommunikációs magazinja, a Mobilkor.

  Az eddigi honlap teljesen megváltozott, és a korábban csak a nyomtatott magazinra jellemző, áttekinthető, és igényes grafikai megoldásokat felvonultató formát öltött.

  www.mobilkor.hu

Szavazás

Milyen jellegű munkát keresel?
Üzletkötő
Bolti értékesítő
Adminisztrátor
Informatikus
Középvezető
Nem keresek munkát
Asztali nézet