Kik vagyunk?

 

Az 1994-ben, Westel 0660 mobiltelefon üzletként induló vállalkozás gyorsan,
több városban üzemelő mobiltelefon szaküzlet hálózattá, majd a Matávval kötött partneri szerződés révén
teljeskörű telekommunikációs vállalkozássá fejlődött.

2000-ben nyitottuk meg a miskolci Szinvaparkban első integrált
üzletünket

2002-ben üzletkötői tevékenységgel,

2003-ban vállalati ügyfélkezeléssel és a Mobilkor című szakmai magazin szerkesztésével, kiadásával bővült a tevékenységi paletta.

Mobilkor-Online

A 2004-ben megszerzett ISO-9001 minősítést követő három éves fejlődési ütemnek köszönhetően 2007-ben a Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai közé sorolta a céget.

2008-ban pénzügyi elemzéssel és szaktanácsadással, valamint SAT TV létesítéssel bővült a tevékenység, így mára egy 100 főt foglalkoztató, üzlethálózatot és 4 megyére, valamint Budapestre kiterjedő tanácsadói, üzletkötői hálózatot üzemeltető telekommunikációs - a Matáv átalakulása óta a Magyar Telekom kiemelt - partner cégéről beszélünk.

2011-ben egy országos média hálózat kifejlesztésére irányuló projekthez kapcsolódtunk, ami részint partnereinkmek kínál szinvonalas, egyedi és folyamatosan fejlődő, célirányos megjelenési, illetve reklám lehetőségeket, másrészt hirdetés szervezőinknek biztosít egyre színesebb termékportfóliót.

Jelen

Mai nevét a 2013-as cégnév- székhely- és arculatváltással egyidőben kapta.

Ügynökhálózat Üzlethálózat SOHO szegmens Média hálózat

 

Észak-Magyarországi jelenlétünk a piacon meghatározó,
ügyfélkapcsolati hálózatunk pedig kizárólagos.

Üzlethálózatunkba miskolci, mezőkövesdi, budapesti, tiszaújvárosi és polgári üzletek tartoznak.

Folyamatos fejlődésünket a kollégák magas szintű szakmai elkötelezettségének, saját belső képzési és ösztönző rendszerünknek, a tudatosan kialakított, lendületes csapatnak köszönhetjük.

 


 

Cégünk folyamatos fejlődéséhez rendszeresen keres új, lehetőleg az adott területen szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákat.

Nézd át aktuális állásajánlatainkat, böngéssz hirdetéseink között, és küldd el önéletrajzodat a neked legmegfelelőbb álláslehetőségre!

 

VENDÉGKÖNYV