Mobilker Team Kft.

- A Magyar Telekom hivatalos partnere- karrierlehetőségei 

 
MENÜ

Tanácsadás

Európa legnagyobb forgalmú, független pénzügyi tanácsadó cége, 2008 óta partnerünk. Akadémiai szintű képzésüket használva lakossági és vállalati ügyfeleink részére hatékony segítséget tudunk nyújtani befektetéskezelés, biztosítás, és ingatlan témakörben.

A feladatkör előnyei:

Kötetlen munkaidő, egyedi képességek, kompetenciák alapján kialakított terület.
Nincs felső jövedelem korlát, stabil cégháttér, piacképes termékkör, hatékony támogatási rendszer, változatos kihívások, feladatok és munka.
Naponta új emberekkel lehet megismerkedni.

A feladatkör kihívásai:

Folyamatosan fejlődő termékkör, állandó tanulást, fejlődő képességet és csapatmunkát igénylő feladaok.

 


 

HIRDETÉSÜNK:

Pénzügyi tanácsadó

A feladat: ügyfeleink személyes megkeresése, potenciális ügyfelek felkutatása, pénzügyi termékek igényalapú keresztértékesítése, tanácsadás, nyomon követés.

A kiválasztás szempontjai:

Értékesítői tudás és tapasztalat, saját autó, kapcsolatteremtő és kommunikációs készség, önbizalom, határozottság, sikerorientáltság és kitartás.

Amit biztosítunk: Amerikában is elismert, akadémiai szintű pénzügyi képzés, piacvezető termékkör, stabil cégháttér, magas kereseti lehetőség.

Jelentkezz!

30/ 269 6900 – oneletrajz@t-online.hu

 

VENDÉGKÖNYV

 


 

 • Projekt indító
  2015-07-16 09:52:09

  A sikeres májusi állásbörzék után, most saját irodánkban tartunk a Telekom fejlesztési projektjéhez kapcsolódó tájékoztatót.

  A résztvevők leginkább azok a pályázók, akik már korábban jelentkeztek valamelyik hirdetésre és számukra ez már a második, harmadik forduló.

  A kedvező irányba megváltozott elindulási, betanulási feltételek, most egy komolyabb létszámbővítést tesznek lehetővé, de a felvehető létszám így is korlátozott.

   

 • Szuperzöld díj
  2014-09-11 15:05:10

  Szuperzöld díj

  Idén nyolcadszor adjuk át a legkivállóbb értékesítőnek járó szuperzöld vándor díjat, aminek készpénz vonzata egyre nő.

 • Budapest és Pest megye
  2014-05-23 11:11:21

  Legújabb projektünk keretében a Magyar Telekom lakossági és vállalati illetve vállalkozói ügyfeleinek keztelését kiterjesztjük a budapesti és a Pest megyei ügyfélkörre. Új budapesti irodánkhoz kapcsolódóan megkezdtük egy tanácsadói csoport felállítását.

 • S-ből Team és Park Mobil
  2013-09-10 13:12:38

  Cégnevünk 2013. szeptember 1-ével Mobilker-S Kft-ről Mobilker Team Kft-re változott. Tevékenységünk kiegészült, így a cégcsoport az értékesítés támogatásban szerzett tapasztalatát már külön vállalkozásban is kamatoztatja. Alkalmazásokat, vállalatirányítási rendszert és marketing támogató szoftvereket fejlesztünk Park Mobil Bt. cégnév alatt

 • IP TV - digitális átállás
  2013-07-05 11:11:01

   Digitális átállás

  Tanácsadóink családi HD csomaggal, HBO GO és más extra ajánlattal fűszerezett kedvező lehetőségeket kínálnak a jelenleg analóg szolgáltatást használó ügyfeleink részére.

 • Megújult arculattal
  2012-08-13 17:02:16

   

  A Mobilkor online új köntösben, megújult, még áttekinthetőbb formavilággal segít eligazodni az egyre több mobil gyártó és készülék között.

 • Energia
  2012-04-05 20:09:53

  2012. áprilisától az országos kiterjesztésű energia projektből cégünk igen komoly falatot, egész Észak-Magyarország áram és földgázszolgáltatását kapta.

  A komoly karrier lehetőségeket is rejtő projekt alapjául a közel két évtizedes értékesítői és értékesítő képzési gyakorlat szolgál.

 • Legszebb mobil szavazás
  2011-10-20 13:43:38

  Toplista, mobilkortörténet, hírek...

  www.mobilkor.hu

 • Mobilkor Online
  2010-12-15 23:10:10

  Új formában jelentkezik cégünk mobilkommunikációs magazinja, a Mobilkor.

  Az eddigi honlap teljesen megváltozott, és a korábban csak a nyomtatott magazinra jellemző, áttekinthető, és igényes grafikai megoldásokat felvonultató formát öltött.

  www.mobilkor.hu

Szavazás

Milyen jellegű munkát keresel?
Üzletkötő
Bolti értékesítő
Adminisztrátor
Informatikus
Középvezető
Nem keresek munkát
Asztali nézet