Mobilker Team Kft.

- A Magyar Telekom hivatalos partnere- karrierlehetőségei 

 
MENÜ

A több mint 20 éves értékesítői múltra visszatekintő Mobilker Team Kft. már a Magyar Telekom Nyrt. jogelődjeinél, a Westelnél és a Matávnál bebizonyította rátermettségét és szakmai elkötelezettségét. Most rajtad a sor, hogy eldöntsd a következő 20 évben velünk tartasz-e.

Nyugaton sincs kolbászból a kerítés

 

Elgondolkodtató, hogy míg Borsod-Abaúj-Zemplén megye munkanélküliséggel kűzd, a meghirdetett munkalehetőségekre Budapestről jelentkeznek a legtöbben, ahol lényegesen kisebb a munkanélküliség.

Ugyanakkor országos tendencia, hogy egy-egy hirdetésre egyre kevesebben jelentkeznek. A jelentkezők között viszont egyre több azoknak az aránya, akik korábban külföldön dolgoztak. Az elemzők szerint két tendencia érvényesül.

Az egyik, hogy a folyamatos külföldre áramlás mellett megindult azoknak a visszaáramlása, akik vagy nem jártak sikerrel, vagy belefáradtak a vendégmunkások gyötrelmes életvitelébe, vagy egyszerűen honvágyból hazaérkeznek.

A másik, hogy előítéletek szerint éljük az életünket. Annyit halljuk, hogy Borsodban nincsenek lehetőségek, hogy elhisszük és a borsodiak emiatt gyorsan feladják a keresést, míg Budapestről azt tartják, hogy sokkal több munkalehetőség van, mint vidéken. Ami persze nem biztos hogy igaz, de emiatt még azok is újabb és jobb lehetőségeket keresnek, akik dolgoznak. 

Ezt megerősíti az a statisztika, miszerint az álláshirdetésekre jelentkező pestmegyeiek 94%-ának van állása, vagyis szívesen váltanak, ha találnak jobbat, míg a borsodi munkavállalók még a rosszul fizető munkahelyekhez is ragaszkodnak, nem is figyelik a lehetőségeket, hiszen "Borsodban nincsenek lehetőségek"

KöZ

Karrier lehetőség

Kollégáink számára nyitott az út a szakmai és személyes előre lépés illetve üzleti kattier felé. Az itt szerzett értékesítői tudás és tapasztalat személyiség formáló erejét és a kommunikációs készségek fejlődését senki sem vitatja. Az egyik karrier lehetőség az újak betanításában és mentorálásában nyílvánul meg, de e mellett a delegált vállalati ügyfelekkel való foglalkozás, vagy egy-egy üzletünknek, vagy részlegünknek a vezetése is karrier cél lehet az újak számára.

Mi megmutatjuk és megtanítjuk, hogyan tegyél szert egy olyan szaktudásra pár hónap alatt, amivel akár Budapesten, akár Közép- vagy Észak Magyarországon bárhol, telekommunikációs szakemberként, tanácsadóként dolgozhatsz havi többszázezer forintos jövedelemért, kötetlen munkaidőben.
Cserébe egyetlen dolgot kérünk:
Minden hónapban teljesítsd a Magyar Telekommal és Veled leegyeztetett elvárást.

22 éve foglalkozunk telekommunikációval, szaktanácsadással és értékesítéssel.
Szakembereink fognak Téged betanítani, mentorálni, amennyiben az alábbi feltételeknek megfelelsz:

• Legyen saját számítógéped és legyenek naprakész, felhasználói szintű informatikai ismereteid
• Legyen érettségid és legyél tanulékony, vagyis tanítható
• Értékesítői tapasztalat (nem feltétel, de üzletben, bemutató teremben, területi képviselőként, üzletkötőként, pénzügyi tanácsadóként, vagy személyes ügyfélmenedzserként szerzett 1-2 éves gyakorlat óriási előny)
• Legyen középtávú célod és elkötelezettséged egy 250-450.000 Ft-ot meghaladó jövedelem megszerzése!
• Legyél nyitott az új dolgokra, módszerekre
• Ne ijedj meg a lehetőségektől (többnyire munkának álcázzuk őket)
• Legyél kitartó, a gyakorlás nem mindig hozza elsőre a várt eredményt

Ismerjük meg egymást és kössünk egy megállapodást!

facebook

 


Kik vagyunk?

 

Az 1994-ben, Westel 0660 mobiltelefon üzletként induló vállalkozás gyorsan,
több városban üzemelő mobiltelefon szaküzlet hálózattá, majd a Matávval kötött partneri szerződés révén
teljeskörű telekommunikációs vállalkozássá fejlődött.

2000-ben nyitottuk meg a miskolci Szinvaparkban első integrált
üzletünket

2002-ben üzletkötői tevékenységgel,

2003-ban vállalati ügyfélkezeléssel és a Mobilkor című szakmai magazin szerkesztésével, kiadásával bővült a tevékenységi paletta.

Mobilkor-Online

A 2004-ben megszerzett ISO-9001 minősítést követő három éves fejlődési ütemnek köszönhetően 2007-ben a Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai közé sorolta a céget.

2008-ban pénzügyi elemzéssel és szaktanácsadással, valamint SAT TV létesítéssel bővült a tevékenység, így mára egy 100 főt foglalkoztató, üzlethálózatot és 4 megyére, valamint Budapestre kiterjedő tanácsadói, üzletkötői hálózatot üzemeltető telekommunikációs - a Matáv átalakulása óta a Magyar Telekom kiemelt - partner cégéről beszélünk.

2011-ben egy országos média hálózat kifejlesztésére irányuló projekthez kapcsolódtunk, ami részint partnereinkmek kínál szinvonalas, egyedi és folyamatosan fejlődő, célirányos megjelenési, illetve reklám lehetőségeket, másrészt hirdetés szervezőinknek biztosít egyre színesebb termékportfóliót.

Jelen

Mai nevét a 2013-as cégnév- székhely- és arculatváltással egyidőben kapta.

Ügynökhálózat Üzlethálózat SOHO szegmens Média hálózat

 

Észak-Magyarországi jelenlétünk a piacon meghatározó,
ügyfélkapcsolati hálózatunk pedig kizárólagos.

Üzlethálózatunkba miskolci, mezőkövesdi, budapesti, tiszaújvárosi és polgári üzletek tartoznak.

Folyamatos fejlődésünket a kollégák magas szintű szakmai elkötelezettségének, saját belső képzési és ösztönző rendszerünknek, a tudatosan kialakított, lendületes csapatnak köszönhetjük.

 


 

Cégünk folyamatos fejlődéséhez rendszeresen keres új, lehetőleg az adott területen szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákat.

Nézd át aktuális állásajánlatainkat, böngéssz hirdetéseink között, és küldd el önéletrajzodat a neked legmegfelelőbb álláslehetőségre!

 

VENDÉGKÖNYV

 


Kezdetek…

1994 – Westel 0660– üzlet
Miskolc
1997 – Westel 900–további üzletek:
Mezőkövesd,Tiszaújváros,
Polgár
1998 – Matáv Partner
2000 – Miskolc – Szinvapark Westel-Matáv üzlet
2001 – Nyíregyháza Westel üzlet
2002 – Üzletkötői tevékenység
2003 – Vállalati ügyfélkezelés
Mobilkor Újság
2004 – ISO-9001 minősítés
Új üzlet: Budapest
Savoya

 

 • Projekt indító
  2015-07-16 09:52:09

  A sikeres májusi állásbörzék után, most saját irodánkban tartunk a Telekom fejlesztési projektjéhez kapcsolódó tájékoztatót.

  A résztvevők leginkább azok a pályázók, akik már korábban jelentkeztek valamelyik hirdetésre és számukra ez már a második, harmadik forduló.

  A kedvező irányba megváltozott elindulási, betanulási feltételek, most egy komolyabb létszámbővítést tesznek lehetővé, de a felvehető létszám így is korlátozott.

   

 • Szuperzöld díj
  2014-09-11 15:05:10

  Szuperzöld díj

  Idén nyolcadszor adjuk át a legkivállóbb értékesítőnek járó szuperzöld vándor díjat, aminek készpénz vonzata egyre nő.

 • Budapest és Pest megye
  2014-05-23 11:11:21

  Legújabb projektünk keretében a Magyar Telekom lakossági és vállalati illetve vállalkozói ügyfeleinek keztelését kiterjesztjük a budapesti és a Pest megyei ügyfélkörre. Új budapesti irodánkhoz kapcsolódóan megkezdtük egy tanácsadói csoport felállítását.

 • S-ből Team és Park Mobil
  2013-09-10 13:12:38

  Cégnevünk 2013. szeptember 1-ével Mobilker-S Kft-ről Mobilker Team Kft-re változott. Tevékenységünk kiegészült, így a cégcsoport az értékesítés támogatásban szerzett tapasztalatát már külön vállalkozásban is kamatoztatja. Alkalmazásokat, vállalatirányítási rendszert és marketing támogató szoftvereket fejlesztünk Park Mobil Bt. cégnév alatt

 • IP TV - digitális átállás
  2013-07-05 11:11:01

   Digitális átállás

  Tanácsadóink családi HD csomaggal, HBO GO és más extra ajánlattal fűszerezett kedvező lehetőségeket kínálnak a jelenleg analóg szolgáltatást használó ügyfeleink részére.

 • Megújult arculattal
  2012-08-13 17:02:16

   

  A Mobilkor online új köntösben, megújult, még áttekinthetőbb formavilággal segít eligazodni az egyre több mobil gyártó és készülék között.

 • Energia
  2012-04-05 20:09:53

  2012. áprilisától az országos kiterjesztésű energia projektből cégünk igen komoly falatot, egész Észak-Magyarország áram és földgázszolgáltatását kapta.

  A komoly karrier lehetőségeket is rejtő projekt alapjául a közel két évtizedes értékesítői és értékesítő képzési gyakorlat szolgál.

 • Legszebb mobil szavazás
  2011-10-20 13:43:38

  Toplista, mobilkortörténet, hírek...

  www.mobilkor.hu

 • Mobilkor Online
  2010-12-15 23:10:10

  Új formában jelentkezik cégünk mobilkommunikációs magazinja, a Mobilkor.

  Az eddigi honlap teljesen megváltozott, és a korábban csak a nyomtatott magazinra jellemző, áttekinthető, és igényes grafikai megoldásokat felvonultató formát öltött.

  www.mobilkor.hu

Szavazás

Milyen jellegű munkát keresel?
Üzletkötő
Bolti értékesítő
Adminisztrátor
Informatikus
Középvezető
Nem keresek munkát
Asztali nézet