Keressük azt a bátor fiatalt, aki felvállalja, hogy őt igenis érdekli az Internet, de nem csak úgy mint Facebook, hanem úgy, mint TELEKOMMUNIKÁCIÓ, és ki meri jelenteni, hogy ő Magyarországon szeretne európai jövedelmet.

Ha belebotlottál a Telekom országos fejlesztésről szóló reklámkampányba, és „átjött”, hogy nem kispályás dologról van szó, akkor HAHÓ!

Most van itt az idő!

A következő két-három évben van lehetőséged ehhez a projekthez kapcsolódóan, gyorsan, profin megtanulni egy új szakmát úgy, hogy már most jól keress vele, és elindulj a telekommunikációs karriered útján.
Két és fél millió háztartás az idén.
Ígérem, jövőre is találunk neked feladatot, de ekkora számhoz most kevesen vagyunk.
Persze, hogy kollégáink egyedül szeretnék learatni a babérokat, ők ezért nem szóltak még neked, de hidd el, ez még nekik is nagy falat.

Feladat:
A menedzselt területen mindenkivel beszélgess arról, hogy TV-re, Internetre és telefonra (mobil és vezetékes) mennyit költ. A választól függően a meglévő szolgáltatásait, eszközeit nézd át, mérd fel az igényeit és segíts neki eligazodni a millió féle csomag, készülék, paraméter és ár rengetegében.
Ezért a munkáért adunk egy alapot, magas, többféle jutalékot, VIP SIM kártyát, táblagépet és minden eddigi tudásunkat, ami 23 év alatt a szakmában igen jónak számít.

Figyelem!
Csak akkor küldd el fényképes önéletrajzodat az oneletrajz@mobilkerteam.hu címre, ha:

• szereted a kihívásokat
• szeretsz utazni
• van humorod és/vagy humorérzéked
• tanulékonynak tartod magad (és az is vagy)
• nem akarsz első naptól mindent jobban tudni nálunk, és adsz magadnak egy-két hónapot, hogy megtanuld és megértsd, mit, miért hogyan, és miért pont úgy csinálunk
• ja és Budapest, Pest-megye vagy Észak Magyarország (Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves megye) területén laksz.