Mobilker Team Kft.

- A Magyar Telekom hivatalos partnere- karrierlehetőségei 

 
MENÜ

Magas szintű értékesítő képzés

 

Folyamatosan szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező, profi értékesítők, nem jelennek meg a munkaerő piacon, mert talpraesettek, leleményesek, életre valók és mindig találnak maguknak munkát, a hirdetések bogarászása nélkül.

Vagyis pont olyanok, mint amilyenek a mi profi értékesítőink.

 

Ezért állítottunk össze egy olyan tematikát, ami az alapoktól segít a gyakorlatban elsajátítani azokat az ismereteket, tapasztalatokat, ami megkülönböztet egy átlagos értékesítőt egy profitól, mindezt gyorsított módon, az önerőből tanuló értékesítők által megtapasztalt kudarcok jelentős részét elkerülve.

Az egy hónapos gyakorlati képzést kereseti lehetőségekkel egészítettük ki, így az értékes tudásért nem kell százezreket fizetni, épp ellenkezőleg, már az első hónaptól komoly bevételi lehetőséget is rejt a képzés.

A legjobb eredménnyel vizsgázó akadémiai tagok bekerülhetnek értékesítői csapatunkba, sőt nem titkolt szándékunk, hogy a legjobbakat bevezetjük az üzleti világba. Számukra nyitott a pálya a vállalati tanácsadói, menedzseri szakirányokba.

2012. novemberétől a programot egy mentori rendszerrel és karrier lehetőségekkel egészítettük ki.  

 

Kollégáink az országos értékesítői értékelések alkalmával rendszeresen bekerülnek a legjobbak közé.

 

.

 

 • Projekt indító
  2015-07-16 09:52:09

  A sikeres májusi állásbörzék után, most saját irodánkban tartunk a Telekom fejlesztési projektjéhez kapcsolódó tájékoztatót.

  A résztvevők leginkább azok a pályázók, akik már korábban jelentkeztek valamelyik hirdetésre és számukra ez már a második, harmadik forduló.

  A kedvező irányba megváltozott elindulási, betanulási feltételek, most egy komolyabb létszámbővítést tesznek lehetővé, de a felvehető létszám így is korlátozott.

   

 • Szuperzöld díj
  2014-09-11 15:05:10

  Szuperzöld díj

  Idén nyolcadszor adjuk át a legkivállóbb értékesítőnek járó szuperzöld vándor díjat, aminek készpénz vonzata egyre nő.

 • Budapest és Pest megye
  2014-05-23 11:11:21

  Legújabb projektünk keretében a Magyar Telekom lakossági és vállalati illetve vállalkozói ügyfeleinek keztelését kiterjesztjük a budapesti és a Pest megyei ügyfélkörre. Új budapesti irodánkhoz kapcsolódóan megkezdtük egy tanácsadói csoport felállítását.

 • S-ből Team és Park Mobil
  2013-09-10 13:12:38

  Cégnevünk 2013. szeptember 1-ével Mobilker-S Kft-ről Mobilker Team Kft-re változott. Tevékenységünk kiegészült, így a cégcsoport az értékesítés támogatásban szerzett tapasztalatát már külön vállalkozásban is kamatoztatja. Alkalmazásokat, vállalatirányítási rendszert és marketing támogató szoftvereket fejlesztünk Park Mobil Bt. cégnév alatt

 • IP TV - digitális átállás
  2013-07-05 11:11:01

   Digitális átállás

  Tanácsadóink családi HD csomaggal, HBO GO és más extra ajánlattal fűszerezett kedvező lehetőségeket kínálnak a jelenleg analóg szolgáltatást használó ügyfeleink részére.

 • Megújult arculattal
  2012-08-13 17:02:16

   

  A Mobilkor online új köntösben, megújult, még áttekinthetőbb formavilággal segít eligazodni az egyre több mobil gyártó és készülék között.

 • Energia
  2012-04-05 20:09:53

  2012. áprilisától az országos kiterjesztésű energia projektből cégünk igen komoly falatot, egész Észak-Magyarország áram és földgázszolgáltatását kapta.

  A komoly karrier lehetőségeket is rejtő projekt alapjául a közel két évtizedes értékesítői és értékesítő képzési gyakorlat szolgál.

 • Legszebb mobil szavazás
  2011-10-20 13:43:38

  Toplista, mobilkortörténet, hírek...

  www.mobilkor.hu

 • Mobilkor Online
  2010-12-15 23:10:10

  Új formában jelentkezik cégünk mobilkommunikációs magazinja, a Mobilkor.

  Az eddigi honlap teljesen megváltozott, és a korábban csak a nyomtatott magazinra jellemző, áttekinthető, és igényes grafikai megoldásokat felvonultató formát öltött.

  www.mobilkor.hu

Szavazás

Milyen jellegű munkát keresel?
Üzletkötő
Bolti értékesítő
Adminisztrátor
Informatikus
Középvezető
Nem keresek munkát
Asztali nézet